Kesä, grilli ja K-kaupat

Ensinnäkin, olemme suunnattoman pahoillamme, että postauksia ei ole tähän blogiin tullut mitenkään kovin aktiivisesti. Mutta se ehkä hieman kertoo siitä, että meidän kahden pieni yritys Smallstore onkin saanut enemmän tulta alleen kun ikinä olisimme voineet kuvitella. Kyllä sitä aika nöyränä (ja lopenuupuneena) saa iltaisin mennä nukkumaan. Mutta aivan ihana aamuisin herätä ja todeta että tämä kaikki onkin totta eikä vain makoisaa unta. Tämä postaus on pitkä, mutta toivottavasti jaksat lukea loppuun asti!

No mikäs meitä on pitänyt kiireisenä. Tässä vähän listausta menneestä ja UUTISIA tulevasta:

1. Deli-illat.
Olemme edelleen aivan mykistyneitä deli-iltojen suosioista ja ihanista palautteista joita saimme teiltä. Ollaan tavattu paljon uusia hyvän ruuan ystäviä sekä kohdattu vanhoja kavereita. Ihanaa on ollut huomata myös, että deli-iltojen kautta olemme saaneet myös paljon uusia "kantiksia". Ensi viikolla ovat viimeiset illat ennen taukoa ja syksyllä jatketaan taas uusin kuvioin. Takana on lähes 50 deli-iltaa reilussa kolmessa kuukaudessa.
Deli-iltojen konseptia olemme nyt joutuneet suuren suosion takia hieman muuttamaan. Jatkossa veloitamme illasta raaka-ainekuluja 50 €/ilta mikäli osallistujia on 6-15 ja yli 15 hengen illoista vastaavasti 100 €/ilta. Myös minimiosallistujamäärää olemme joutuneet nostamaan, eli alle 6 hengen tilaisuuksiin emme valitettavasti osallistu. Myös lauantai-illat pidämme vapaina perhepoliittisesta syistä (edelleen suuri kiitos rakkaillemme venymisestä). Varauksia syksyn iltoihin voi tehdä sähköpostilla shop@smallstore.fi

2. Oma kivijalkamyymälä vai ei?
Olimme onnekkaita ja saimme testata Turun Nuorkauppakamarin Pop-Up -projektin kautta oman liikkeen pitämistä. Viikko oli aivan mahtava! Sekä myynnillisesti että muutenkin. Näimme paljon väkeä, vaihdoimme kuulumisia, ajatuksia ja reseptejä. Viime viikolla olimme kauppahallissa Kalaliike S.Wallinilla. Aivan huippujuttu sekin! Pop Upit on mahtavia ja näitä teemme varmasti jatkossakin. Olemme jo suunnitelleet Smallstore goes Joulu Pop Upia ;)
Olemme saaneet tarjouksia myymäläpaikoista ja yhteistyötarjouksia "kimppatiloista". Näistä kovin kiitollisina, olemme kuitenkin päätyneet oman toimistotilan hankintaan. Tuleva toimistomme sijaitsee Turun satamassa Viking Linen terminaalia vastapäätä olevassa toimistohotellissa ( Business Hotel Navigare) osoitteessa 2. Poikkikatu 5, 20100 Turku, toimisto 5. Toimistomme yhteydessä toimii myös tavaroiden noutopiste. Jatkossa (kunhan saadaan varasto muutettua) verkkokauppatilaukset voi noutaa suoraan Smallstoren delikonttorista.

3. Tukkumyynti.
Moni asiakkaistamme oli Forumin Pop Upin jälkeen harmissaan, että tuotteitamme ei saa jatkossa mistään perinteisestä kaupasta. Tähän päätimme keksiä ratkaisun. Kontaktoimme lähialueen K-kauppiaita ja meillä oli taas onnea matkassa. Meidät ja tuotteemme otettiin avosylin vastaan. Jatkossa voit siis ostaa Smallstoren herkkuja, samalla kun noudat maitolitrasi, seuraavista k-kaupoista: Kupittaan Citymarket Turku, K-Supermarket Manhattan Turku, K-Supermarket Raisio Center Turku, K-Supermarket Ukko-Pekka Naantali sekä K-Supermarket Ellen Naantali. Itse olemme paikalla ko. liikkeissä seuraavasti:
la 13.7. K-Supermarket Manhattan
ke 17.6. K-Supermarket Raisio Center
pe 3.7. K-Supermarket Ellen.

Muista paikoista ilmoitamme myöhemmin. Tule moikkaamaan ja maistelemaan suosittua pikarisottoa!

Mutta, nyt on kesä. Ensi viikolla juhannus. Eli grillaamisen aika. Mekin grillasimme ja siitä vielä pieni tarina. Pääsimme testaamaan aivan huippu grilliä, Big Green Eggiä. Lisätietoa grillistä täältä http://www.grillimestari.fi/verkkokauppa/grillit/big-green-egg.
Perinteisen makkaran ja pihvin sijasta teimme pizzaa. Gluteenitonta sellaista. Loistava vaihtoehto "dagen efter" -pizzaksi :)

Ihanaa alkukesää!

- Mari & Salla

Polentapizza

2-3 dl keitettyä La Cascine Dei Conti- polentaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1-2 kpl mozzarellaa
Nicolas Vahén Deluxe- ketsuppia
rucolaa
balsamico-kastiketta

Keitä polenta puuromaiseksi seokseksi. Mausta makusi mukaan.
Taputtele polentaseos öljytylle pizza-alustalle. Jos käytössäsi on pizzakivi, älä öljyä sitä vaan laita kiven päälle vähän gluteenittomia jauhoja, jotta pizza irtoaa siitä helposti kun se on valmis.
Levitä pizzapohjan päälle Nicolas Vahén Deluxe ketsuppia. Ketsuppi saa makunsa mustista oliiveista ja rosmariinista ja ne antavat loistavan lisämaun polentapizzalle. Älä laita ketsuppia kuitenkaan ihan reunoille asti vaan jätä pohjaa vähän näkyviin. Halkaise kirsikkatomaatit ja leikkaa mozzarella siivuiksi. Asettele ne pizzanpohjan päälle.
Paista pizzaa grillissä kunnes reunat saavat vähän väriä ja juusto on sulanut.
Koristele valmis pizza rucolalla ja balsamico-kastikkeella.
Pizza on erinomaista ja täysin gluteeniton! Nauti pirteän valkoviinin kanssa!

polenta deluxe ketsuppi pizza
Big Green Egg
Polentapizza
Polentapizza

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.