Laskiaispullaa!

Mukavaa laskiaistiistaita!

Taas on kulunut tovi kun ollaan viimeeksi päivittetty blogia. Me olemme molemmat hieman huonoja tässä vinkkien jaossa. Vaikka innokkaina kokeilemme erilaisia reseptejä ja erityisesti juttuja omasta tuotevalikoimastamme, niin unohdamme tekovaiheessa ottaa joko kuvat tai kirjata ylös mitä sinne soppaan on tullut tyrkättyä. Aloitamme aina innokkaina tekemään seuraavaa postausta mutta sitten siinä vaiheessa kun soppa on syöty niin huomaa taas että eipä tullut tästä herkusta juttua muille jaettavaksi.

Onneksi joku on tässä hieman taitavampi. Kuten esimerkiksi yrityksemme luottovalokuvaaja Jenni Virta.
Tämä uskomaton kolmen lapsen äiti hallitsee taitavien kuvien lisäksi myös leivonnan. Ja onneksi hän muistaa ottaa niistä meille muistoksi vielä kuvia:) Ihania sellaisia! Kuten näistä tämänkin postauksen kuvista huomaa.

Eli jos nyt ajatteli leipoa pullaa, niin katso ihmeessä Jennin kiva vaihtoehto perinteiselle pullalle.

Jennin blogin löydät täältä:
http://jennin.fi/

Ja Jennin yrityssivut täältä: https://jennivirta.fi/

Nyt vaan ulos nauttimaan (viimeisistä) lumisista hetkistä. Kevät meinaan tulee kohisten.

- Mari & Salla -

Ja laskiaispullanreseptihän on helppo:

5 dl maitoa
2 pss kuivahiivaa
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl suolaa
n. 14 dl Smallstoren "00" -luomuvehnäjauhoja
200 g margariinia

Lämmitä maito hieman kädenlämpöistä kuumemmaksi. Lisää maitoon munat, sokeri ja suola. Sekoita pieneen määrään jauhoja kuivahiiva ja lisää seos taikinaan. Lisää jauhoja vähitellen ja loppuvaiheessa lisää pehmeä margariini. Alusta taikina hyvin. Anna kohota n. 30 min lämpimässä. Leivo pullat ja paista n. 200 - 225 asteessa n. 12 minuuttia

Täytä mielesi mukaan hillolla, mantelimassalla tai vaikkapa Nutellalla:)

3,99 €
1
kg

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.