Sombreronit broilerin jauhelihalla

Meiltä kysytään usein vinkkejä ihanien Sombreroni-pastojen valmistukseen. Hauskat ja värikkäät hatut saavat paljon kiinnostusta ja niitä ostetaan myös koristeiksi keittiöihin, mutta kuitenkin vielä aiheuttavat hieman haasteita valmistusvaiheessa. No tässä tulee muutama vinkki miten me olemme Sombreroneja käyttäneet.

Lokakuun lopussa on Halloween-juhlien aika. Eikös tuo mustavalkoinen Sombreroni näytäkin aikalailla noidan hatulta:)?

Kannattaa muistaa Muumimamman viisaat sanat: "Kaikki hauska on hyvää vatsalle"!

Hassunhauskaa viikkoa ja antoisia syyslomakelejä!

Mari & Salla

Sombreronit broilerin jauhelihalla

ainekset:
1 pussi sombreroni pastaa (värikästä tai mustavalkoista)
400g broilerin jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1-2 tl Cachemire- luomumaustetta (halutessasi tulisempaa käytä Penbjab-luomaustetta)
suolaa ja pippuria oman maun mukaan

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti. Keitä myös pakkauksessa olevat hattujen kannet.
Paista jauheliha ja sipuli pannulla ja lisää mausteet. Lisää kookosmaitoa varovasti ettei kastikkeesta tule liian löysää, muuten se ei pysy hatun sisällä.
Yritä täyttää hatut mahdollisimman pian keittämisen jälkeen, etteivät ne jäähtyisi liikaa.
Tarjoile salaatin kanssa.

Maukasta ja hauskannäköistä!

mielikuvitus kehiin ruuanlaitossa :)
5,00 €
20
g
5,00 €
21
g

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.