Selezione Casillo

FARINA DI GRANO TENERO TIPO "00"

3,99 €
1
kg

Pehmeäksi jauhettu "00" luomuvehnäjauho

Itsetehdyt pitaleivät

3 dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
2 rkl Frantoio Muraglian ekstra-neitsytoliiviöljyä
6–7 dl Selezione Casillo 00 -luomuvehnäjauhoja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot. Vaivaa taikina hyvin kimmoisaksi. Peitä kulho liinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Jaa kohonnut taikina 8 osaan ja pyörittele osat pulliksi. Vuoraa kaksi peltiä leivinpapereilla ja ripottele niille jauhoja. Jauhot estävät leivän tarttumisen paperiin, jolloin ne pääsevät vapaasti paistumaan ontoiksi. Kauli taikinapallot noin 15 senttiä halkaisijaltaan oleviksi pyörylöiksi. Nosta kummallekin pellille neljä leipää. Peitä liinalla ja anna kohota puoli tuntia. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Paista pitaleipiä noin 7 minuuttia, yhtä pellillistä kerrallaan. Peitä leivät vielä kuumina leivinliinalla, jotta niiden kuori pysyy pehmeänä. Valmista ja valmistele täytteet.

-+
Tuotesisältö: 

luomu vehnäjauho

Ravintosisältö/ 100 g:

Energia 1450 kj/351 kcal
Proteiini 10,5 g
Hiilihydraatit 75,5 g
Rasva 0,8 g