Tarinat tuotteiden takaa: Arom by Sma Diffusion

Etelä-ranskalainen Sma Diffusion toimittaa Smallstorelle Arom-tuotemerkillä mm. helppokäyttöisiä mausteseoksia, kauniita kuivakukkia ja ihania haudutejuomia. Sma Diffusion on perustettu Ranskan Provencessa vuonna 2007, joten yrityksenä se on vielä varsin nuori. Ideana on yhdistää design ja ruokatuotteet sekä auttaa ihmisiä tekemään ruoastansa kaunista. Tuotteet valmistetaan vain parhaista aineksista ja inspiraatiota kerätään ympäri maailman. Gourmet-ruokatuotteet pakataan värikkäisiin, modernin yksinkertaisesti kuvioituihin purkkeihin ja pulloihin ja lähetetään matkalle kohti ruokaharrastajia ympäri maailman.

Mauste-suolaseokset esimerkiksi lihalle tai kalalle helpottavat jokapäiväistä ruoanlaittoprosessia ja auttavat sinua onnistumaan kokkauksissasi kerta toisensa jälkeen. Voipa niitä käyttää myös leivonnassa, nappaa talteen kiva laventelinäkkäriresepti tämän postauksen lopusta.

Kuivakukat, mm. ruusun terälehdet, tuovat kauniin loppusilauksen miltei mille tahansa ruoalle. Erityisen hyvin ne sopivat koristamaan kaikenlaisia leivonnaisia, esimerkiksi kakkuja ja muffineja. Kuivakukat ovat mahtava tapa tuoda hieman juhlaa arjen keskelle. Kuivakukkia voi käyttää leivän tai sämpylöiden leipomisessa sekoittamalla niitä leipätaikinaan. Näin syntyy hauskat, vähän juhlallisemmat sämpylät vaikkapa pikkusuolaiseksi juhliin.

Aromin haudutejuomien maku tulee täysin oikeista hedelmistä ja marjoista. Ainekset ovat kuivattuja ja sekoittaessa haudutejuomaseosta kuumaan veteen ne toimivat teen lailla ja vapauttavat aromejaan juomaan. Juomissa ei ole mitään lisättyä, ei säilöntäaineita eikä väriaineita.

- Sofia

Reseptiksi tähän sopii täydellisesti blogissa pari vuotta sitten esitelty Sallan laventelinäkkäri.

SALLAN IHANA THE LAVENTELINÄKKÄRI

1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl seesaminsiemeniä
½ dl kurpitsansiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
1-2 rkl unikonsiemeniä
½ -1 tl murskattuja fenkolinsiemeniä
1 dl ruisjauhoja
1 dl ruisrouhetta
1 dl kaurahiutaleita
3 dl vettä
loraus öljyä
päälle A'Romin laventelisuolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia.
Taputtele taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele laventelisuola tasaisesti taikinan päälle ja paista uunissa 145 asteessa noin tunnin. Näkkärin tulee olla rapeaa ja kuivunut kun otat sen pois uunista.

laventeli, laventelileipä, kuivattu laventeli
7,95 €
20
g
7,95 €
120
g
7,95 €
120
g

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.