Tarinat tuotteiden takaa: Casa Vecchio Mulino

Casa Vecchio Mulinon eli ”vanha myllytalon” juuret juontavat vuoteen 1860, jolloin yritys avasi ensimmäisen leipomonsa Pino Torinesessa, Pohjois-Italian Torinossa. Yhä Torinossa, nykyään Carmagnolan kaupungissa toimiva yritys on italialaistenkin keskuudessa suosittu ostospaikka.

Casa Vecchio Mulino valmistaa ihanat grissinit, linguettet sekä keksineliöt 150-vuoden kokemuksella, käyttäen yhä samoja perinteisiä reseptejä kuin yrityksen alkuvuosina. Maukkaiden leipätuotteiden tekemisen peruspilareina ovat aidot 00’ jauhot, raikas vesi, suola sekä erilaiset yrtit ja mausteet. Ammattitaitoiset valmistustavat ja parhaat raaka-aineet takaavat autenttisen maun. Pienet suolaiset naposteltavat sopivat niin yksinään nautittaviksi kuin keittojen, salaattien sekä antipastojen kavereiksi.

Kokeile esimerkiksi koota helppo antipastolautanen: viinirypäleitä, muutamaa juustoa, hilloa (esim. viikuna), parmankinkkua, salamia sekä Casa Vecchio Mulinon ihania grissinejä tai keksineliöitä. Casa Vecchio Mulinon keksit ja grissinit tasapainottavat salamin sekä juuston voimakkaita makuja ja tuovat tärkeän rouskuvan komponentin antipastolautaselle. Todella toimiva idea on myös kasvissosekeitto + linguetet. Linguetet tasapainottavat täydellisesti kasvissosekeiton pehmeyttä ja tuovat tähänkin ruokaan kipeästi kaivattua rousketta.

Omia ehdottomia suosikkejani Casa Vecchio Mulinon tuotteista ovat parmesaanigrissinit, joihin olen varmasti jo kehittänyt jonkinasteisen addiktion. Suosittelen jokaista maistamaan!

-Sofia

linguette, suolakeksi, käsintehty
5,50 €
120
g

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.