Tilinpäätöstä ja näkkileipää

Alkaa pikkuhiljaa olemaan viime vuosi paketissa. Ja ensi viikolla ensimmäinen toimintavuosi takana. Täytämme siis ensi viikolla 1 vuotta. Saimme virallisesti yhtiömme Smallstore Oy:n rekisteröityä 3.2.2015.

Takana ollut vuosi oli huikea. Ja vauhdikas. Tapasimme valtavasti uusia ihmisiä, koimme uskomattomia asioita ja ehkä muutaman kerran pohdimme mihin ihmeeseen olemme ryhtyneet. Mutta ne pohdinnat tapahtuivat yölllä myöhään väsymyksen painaessa päälle. Aamulla oli taas mieli reipas ja intoa täynnä vastaanottomaan uusia seikkailuja.

Nyt voi kirjata paperille jo plussia ja miinuksia, parannusajatuksia ja lupauksia. Niitä toivomme myös teiltä, ihanat asiakkaamme. Palautetta saa antaa mistä tahansa: deli-illoista, tuotteista, resepteistä tai vaikkapa kehitysideoita ja toiveita. Otamme niitä innolla vastaan.

Mutta nyt toteutamme yhden toiveen ja yhden lupauksen. Toive asiakkaalta: gluteenittoman siemennäkkärin resepti blogiin, lupaus teille: tiheämmin blogipostauksia.
Ja tiedossa on myös plussaa: verkkokauppa päivittyy uusista tuotteista kevään aikana, samoin jälleenmyyjien lista.

Nähdään!

Terveisin tarmoa täynnä olevat Salla & Mari

ps. tule käymään synttäreillämme keskiviikkona 3.2.2016. Delikonttorillamme (2.Poikkikatu 5, 20100 Turku) on avoimet ovet klo 16:00 - 18:00.

Gluteeniton laventelinäkkäri

1 dl seesaminsiemeniä
0,5 dl pellavansiemeniä
1 dl auringonkukansiemeniä
2 dl maissijauhoja
0,5 dl rysiöljyä
0,5, tl suolaa (suolan voi jättää myös taikinasta pois, sillä pinnalle levitettävä suola riittää)
2 dl kiehuvaa vettä

Pinnalle laventelisuolaa

Mittaa kulhoon siemenet, maissijauhot, öljy ja suola. Sekoita nopeasti. Lisää kiehuva vesi ja sekoita tasaisesti.
Levitä seos nuolijalla leivinpaperin päälle pellille. Levitä seos koko pellin kokoiseksi, jotta saat mahdollisimman ohutta näkkäriä. Levitä pinnalle Smallstoren laventelisuolaa.
Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla noin tunnin ajan.

Gluteeniton laventelinäkkäri

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.