Venus Black Riisi Tagliatelle kesäkurpitsalla ja katkaravuilla

Riisipasta on Suomessa vähemmin käytetty raaka-aine, mutta se on aivan loistava vaihtoehto perinteisen viljapastan sijasta. Riisipasta on herkullista, helposti elimistössä sulavaa sekä vähäkalorisempi mutta kuitenkin hyvän makuista. Riisipasta keitetään runsaassa vedessä ja keittoaika on lyhyempi kuin tavallisessa pastassa.

Tässä herkullinen ja keväinen resepti Venus Black Tagliatellelle.

Tee näin:

Neljälle hengelle

250g Venus Black Riisi Tagliatelle
200g kesäkurpitsaa
200g kuorittuja katkarapuja
3 pientä tomaattia
3 tl ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
tuoretta persiljaa
suolaa
chilipippuria
tai vaihtoehtoisesti Nicolas Vahén valkosipuli-chilisuolaa suoraan myllystä

Valmistus: kuullota öljyssä kesäkurpitsan viipaleita ja valkosipulia muutama minuutti. Lisää katkaravut ja viipaloidut tomaatit, persilja, chili sekä suola ja kuullota vielä muutama minuutti. Keitä Tagliatellea runsaassa suolavedessä noin 3 - 4 minuuttia, valuta vesi pois ja lisää kastikkeen joukkoon.

Tarjoile lämpimänä. Helppoa ja nopeaa!

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.