Sallan ihana the laventelinäkkäri

Eräs suosituimmista ja kysytyimmistä resepteistämme on ehdottomasti Sallan ihana THE LAVENTELINÄKKÄRI! Ihanan makunsa ansiosta meiltä pääsi loppumaan myös reseptissä käytetty laventerisuola. Mutta no hätä, sitä on taas varastossa. Ja varastosta löytyy myös hunaja-laventelileivässä käytettyä kuivattua laventelia. Sen reseptin löydät aiemmista blogipostauksista.

Mutta tässä siis tulee ihanan ja helpon näkkärin resepti. Sopii väriltään hyvin pääsiäispöytään!

Ja muistattehan, että nyt pääsiäisen ajan kotiinkuljetus ilmaiseksi. Ja jos toimistuosoite on lähettä varastoamme, toimitamme tuoteet vielä kotiovelle asti ;)

Aurinkoista pääsiäistä odotellessa,

Mari & Salla

Sallan ihana the laventelinäkkäri

1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl seesaminsiemeniä
½ dl kurpitsansiemeniä
½ dl pellavansiemeniä
1-2 rkl unikonsiemeniä
½ -1 tl murskattuja fenkolinsiemeniä
1 dl ruisjauhoja
1 dl ruisrouhetta
1 dl kaurahiutaleita
3 dl vettä
loraus öljyä
päälle A'Romin laventelisuolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia.
Taputtele taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Ripottele laventelisuola tasaisesti taikinan päälle ja paista uunissa 145 asteessa noin tunnin. Näkkäri on jo rapeaa ja kuivunut kun otat sen pois uunista, silloin tiedät sen olevan valmista.

Lisää uusi kommentti

CAPTCHA
Tällä kyselyllä pyritään vähentämään roskapostia.